بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

مشاور فرمانده سپاه: اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست

مشاور فرمانده سپاه: اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست مشاور فرمانده سپاه گفت: هیچ منطق نظامی  و سیاسی چنین نتیجه‌ای به دست نمی‌دهد که اسرائیل به دنبال درگیری نظامی مجدد با ایران باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 03
کد خبر: ۲۹۰۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا مقدم‌فر گفت: یکی از دستورکارهای اصلی رسانه‌‌ای و روانی دشمن پس از جنگ 12 روزه آن است که «سایه جنگ» را به لحاظ رسانه‌ای بر سر ایران حفظ کند و هدف اصلی او از این امر، به تعلیق بردن اقتصاد و سیاست در ایران است تا مردم ایران کاملاً متضرر شوند.

وی ادامه داد: اسرائیل در شرایطی که خودش مدعی است در جنگ 12 روزه ایران را غافلگیر کرده بود، باز هم شکست خورد! آنها تصور می‌کردند که بعد از 15 سال کار اطلاعاتی و تمرین نظامی و ... می‌توانند کار ایران را تمام کنند، اما حتی در آن اقدام کاملاً برنامه‌ریزی شده‌ی طولانی مدت هم شکست سنگینی خوردند و دنیا این موضوع را به تماشا نشست، حال الان با چه منطقی می‌توانند به ایران حمله کنند؟

مقدم فر افزود: هیچ منطق نظامی  و سیاسی چنین نتیجه‌ای به دست نمی‌دهد که اسرائیل به دنبال درگیری نظامی مجدد با ایران باشد؛ چون این بار شکست سنگین‌تری می‌خورند. آنها احمق هستند، ولی نه اینقدر که دوباره حمله کنند! چون می‌دانند که تنبیه بزرگتری در انتظارشان است.

مشاور فرمانده کل سپاه گفت: نیروهای نظامی و امنیتی و دفاعی همگی به صورت طبیعی در آماده‌باش کاملند، اما منطق می‌گوید که اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست و توان حمله ندارد. لذا ادعاها مبنی بر جنگ قریب‌الوقوع بیش از هر چیز مصداق عملیات روانی و عملیات رسانه‌ای با هدف تعلیق اقتصاد در ایران است.

وی تصریح کرد: آنها از مکانیسم ماشه هم می‌خواهند فضای روانی در جهت سایه جنگ بسازند حال آنکه این مکانیسم هم هیچ ارتباطی با فصل هفت منشور سازمان ملل و جنگ ندارد./اکوایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار